Édes Otthon Ingatlanközpont bemutatkozás - Benkő-Csécsei Dorottya

Az „Édes Otthon” nem csak álom!

Az életünkben kevés dologról mondhatjuk el, hogy állandó: többek között a családunkhoz, szeretteinkhez való kötődés, és az ehhez elengedhetetlen helyszín, az otthonunk, mely általában a legnagyobb vagyontárgyunk. Ebből fakadóan azt vallom, hogy az ingatlanközvetítői szakma egy éppen olyan bizalmi kapcsolaton alapul, mint akár egy sebész vagy egy ügyvéd munkája.
20 éves korom óta foglalkozom ingatlanokkal és közvetítésükkel, már a főiskolai tanulmányaim alatt is a szakmámban dolgoztam. Szociálpedagógusi végzettségemből fakadóan az érdeklődésem középpontja mindig is az emberek és környezetük volt. Ennek köszönhetően minden nap örömmel indulok munkába, ahol lelkesen gondolkodom ügyfeleim fejével, és ahol feladataimat maximalista hozzáállással és hatékonysággal végzem el.

2004-ben alapítottam az Édes Otthon Ingatlanközpontot, ami azóta is ügyfelei bizalmát élvezve igyekszik eleget tenni a hozzánk fordulók igényeinek. Fontosnak találom, hogy ügyfeleim ingatlanjainak értékesítése, kiválasztása vagy bérbeadása esetén egyaránt tulajdonosi és szakmai szemlélettel is képviseljem őket. Örökérvényű üzletpolitikám, hogy nem a mennyiségi, hanem a minőségi üzletkötés a szempont, hiszen csakis ez biztosíthatja, hogy „win-win” helyzetet teremtve mindenki számára egészséges és korrekt megállapodások születhessenek, kellő időben. Ügyfeleim kezét fogva minden egyes ingatlanügyletet, függetlenül az ingatlan értékétől, százszázalékos odafigyeléssel és egyénileg kezelek, ha szükséges, műszaki ellenőr és ügyvéd segítségével, illetve a szükséges titoktartást alapvetőnek biztosítva.

Szeretném kiemelni kolléganőimet, Bánfalvi Gabriellát és Lippai Edinát, Gabi maximalista, profi munkájával értékesítő-tanácsadóként segíti a munkámat, Edina irodavezetőként segíti precizitásàval adminisztrációnk biztonságos működését.

Büszke vagyok arra, hogy cégem az elmúlt 10 évben számos alkalommal elnyerte az OPTEN A-minősítését a legkisebb pénzügyi kockázatú kapcsolatkialakítási és együttműködési cégek kategóriájában. Fontos szempontnak gondolom, hogy a munkavégzésem hatékonyságának és sikerességének bizonyítéka a számtalan hálás ügyfelem és partnerem pozitív visszajelzésében és bizalmában tükröződik. Rendkívül széles ügyfélkörrel rendelkezem, amit jelentős horderejű tényezőnek hiszek a cégem üzletpolitikájában: büszkén navigálom a szomszéd nyugdíjas nénit az ingatlanok útvesztőjében, mintha csak a nagymamám lenne, és szintén örömmel tudhatom ügyfeleim körében az egyik legnagyobb ingatlanos franchise-cég tulajdonosát, aki saját ingatlanjainak közvetítését vagy portfóliójának bővítését kizárólag az én együttműködésemmel hajlandó végezni. Ügyfeleim között számtalan pedagógust, orvost, üzletembert is üdvözölhetek.

Az ingatlanközvetítés kultúrája Magyarországon az elmúlt években rendkívül sokat és előnyére változott, melyért sokat köszönhetek azoknak a megbízható és munkájukat magas szakmai színvonalon ellátó, körülbelül 20 cégből álló partnerirodának is, akikkel szorosan együtt dolgozom mind a budai, belvárosi és agglomerációs ingatlanpiacon. Így biztosítani tudjuk, hogy ügyfeleinket közösen és valóban széles körben képesek legyünk kiszolgálni.

Az Édes Otthon Ingatlan Központ csapataként készségesen állunk rendelkezésére, hogy szakértelmünkkel, kellő talpraesettséggel, illetve egyéni odafigyelésünkkel segítsük Önt az ingatlanügyletében! Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, szeretettel várjuk hívását/levelét!

Az Édes Otthon Ingatlanközpont szolgáltatásai a következők:

Szóbeli tanácsadás: megvegye, ne vegye meg? Mennyire értékálló? Bérbeadható? Ingatlan-szakmai szempontok, közös gondolkodás az adott ingatlanról.
Ingatlan-portfólió összeállítás: ha szeretné, hogy ingatlan-portfóliója értékálló és biztos szempontok szerint legyen összeállítva - egyéni megbeszélés.
Értékesítés: profi szakmai anyag összeállítása, hirdetések, tulajdonos maximális képviselete, ügylet biztonságos végigkísérése
Bérbeadás: rendkívül fontos a megfelelő bérlő kiválasztása, melyhez a szimpla odafigyelés kevés – nagy gyakorlat, szakmai tudás is szükséges, akárcsak a megfelelő bérleti feltételek egyeztetése, a bérleti szerződés kötése és közjegyzővel való kiürítési nyilatkozat köttetése.
Ingatlankeresés: a hirdetések útvesztőiben nem könnyű elboldogulni. Például számtalan ingatlan van felül vagy éppen alulfotózva, az ingatlan területének négyzetméter-értéke pontatlanul jelölve, és még sorolhatnám a sok taposóaknát, amire figyelni kell. Ha valaki szeretné, hogy szakemberként kísérjem, tanácsadási keretek között is megteszem.

Benkő-Csécsei Dorottya: dorottya@edesotthon.hu
Bánfalvi Gabriella: gabriella@edesotthon.hu

Referenciák

Benkő-Csécsei Dorottya nemzetközi összehasonlításban is az egyik legrátermettebb ingatlan szakember, akivel valaha találkoztam. Akár ingatlan értékesítése, akár vásárlása vagy bérbeadása ügyében fordultam hozzá az elmúlt évek során, mindig gyors, hatékony és ésszerű segítséget kaptam tőle. Nagyra értékelem Dorottya alapos szakmai tudását, tájékozottságát, ami határozottságával és korrektségével párosulva biztosíték számomra, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk együtt megtalálni. Mindemellett Dorottya kitűnő kapcsolatteremtő és kommunikációs képességgel, valamint empatikus készséggel rendelkezik, ami a gyakran stresszel járó ingatlan-ügyintézés során külön ajándék az ügyfelek számára. A jövőben is minden ingatlanügyemben hozzá fogok fordulni.

Dr. Vass-Salazar Mária
nagykövet

Dorottya számos ingatlanpiaci döntésem támogatásában részt vett már az elmúlt évek során. Szakmai rálátása, profi szemlélete, megbízható és hiteles tudása számos értékálló döntéshez segített hozzá.
Számíthatok rá akkor is, ha hosszútávú bérbeadásban gondolkodom, vagy ha ingatlan vásárlásáról, illetve értékesítésről van szó.
Tanácsadását minden esetben fontosnak tartom igénybe venni.

Wolf László
felsővezető
OTP Bank Nyrt.

Mindenkinek szüksége van anyagiakra az életéhez, de másképp képzeljük el annak megszerzését. Vannak akik mivel pénzre van szükségük, dolgoznak valahol, a fizetésért. Vannak viszont olyanok, akik megtalálták a szívüknek, lelküknek kedves munkát, azt szeretve, hittel, elkötelezetten, hivatásként végzik. Hisznek benne, hogy jó és fontos ügyért dolgoznak. Amit csinálnak, azt a legmagasabb szinvonalon végzik, mert belső örömöt lelnek abban, ha ők a legjobbak. Ők nem a fizetésért dolgoznak, de ők is megtalálják a számításukat, mert olyan színvonalon dolgoznak, hogy a partnereik adják őket kézből-kézbe.

Mi is így ismertük meg Dórit, és ajánlottuk már őt másoknak. Dóri számára az a mérce, ha a partnerei évekkel később is elégedetten gondolnak vissza a döntésükre, ebben hisz, ezért dolgozik. Transzparens, őszinte, vetítés- és bullshitmentes kommunikáció, a partnerre való odafigyelés, ráhangolódás, közös gondolkodás jellemzi a munkamódszerét. Ennek a folyamatnak a végén egy Dóri által tiszteletben tartott és a partner által megérlelt és meghozott döntés van, amely után Dóri tovább kíséri a folyamatot a végső célig. Minden vele hozott döntésünkre örömmel gondolunk vissza, évek múltán is!

Hodossy Lajos Tamás
ügyvezető
Roche (Magyarország) Kft.

Kedves Sorstárs!
Ha ingatlanügyében -legyen az lakáskiadás-eladás-vásárlás-bérlés - olyan partnert keres, aki félszavakból is érti, mit szeretne, aki egy hosszabb csendből a telefonban is tudja, hogy hogyan képviselje az Ön érdekeit, vagy ha nem akar sokat vacakolni, szájbarágva magyarázni újra és újra a szempontjait, akkor Benkő-Csécsei Dorottyát keresse!! Nekem sokadszor is csak jó tapasztalatom van ezzel a céggel, ajánlom mindenkinek!

Máté Krisztina
televíziós újságíró

Benkő-Csécsei Dorottyát több ingatlanügynökséggel való találkozás, majd egyeztetést követően bíztam meg ingatlanom értékesítésével.
Dorottya referenciái és a szakértelme meggyőzött arról, hogy fogadjam el a kizárólagos megbízását. Ez később jó döntésnek bizonyult, hiszen tényleg sajátjaként foglalkozott az üggyel.
Teljesítménye minden várakozásomat felülmúlta, sokkal gyorsabban és magasabb áron értékesítette az ingatlanomat, mint ahogyan azt terveztem. Napokon át kitartóan beszélt az ajánlattevőkkel, licitáltatott és küzdött azért, hogy a legmagasabb árat, és a legjobb kondíciókat érjük el az értékesítés és a szerződés kapcsán. A folyamat közben végig folyamatosan tájékoztatott engem és a vevő-jelölteket. Időben szólt, ha gyors döntésre volt szükség és elmondta a szakmai véleményét is.
Örülök, hogy megtaláltam, és ha ingatlan bérbeadásról, értékesítésről, vagy vételről, esetleg portfolióm bővítéséről lesz szó, megint őt fogom keresni és már ajánlottam is másnak.

Nyíri József
W.UP Kft, Finshape vezérigazgató

Életünk nagyon fontos szakaszában ismerhettük meg Dorottyát. Mi nem csupán ingatlant, mi otthont szerettünk volna találni egy izgalmas majdnem 10 éves „mingli” létünk lezárásaként, népes kis koloniánk részére.
Mindennapjainkban sok ésszerű, megfontolt és átgondolt döntést kell hoznunk, de vannak estek amikor képesek vagyunk egyik pillanatról a másikra teljesen érzelmeink hatása alá kerülni, mint amikor az ember őrülten szerelmes lesz! Hát ebbe az állapotba kerültünk mikor megtaláltuk amit kerestünk... és Dorottya ott volt és ugyanúgy érezte ezt, azonosult az ézelmeinkkel és mindent megtett a maga kellemes, bájos, hozzáértő, reális látásmodú és professzionális módján, hogy a miénk legyen, és hogy a lehető leggördülékenyebben, problémamentesen legyen „édes otthonunk”. Mindvégig kifogástalan ügykezelést, gyors, pontos és korrekt tájékoztatást kaptunk cégétől.
Nagy ölelés és köszönet Dorottyának!

Knopp-Veladics Beáta & Knopp András

Kedves Dorottya!
Köszönjük a szakmai, szakértői beszélgetést.
Sokat segített a további gondolkodásunkhoz.
Az online tanácsadás szolgáltatása számunkra hasznos és kellemes volt, úgy gondoljuk, segít számunkra a további gondolkodásban.

Árvay Ágota
Divat, szépség és életmód területen vállalkozó

Dr Vértes András
Közgazdász

„Egy éve keresek speciális ingatlant a családi vállalkozásom számára. Pályát tévesztett, amatőr ingatlanosok tucatját ismertem meg ez idő alatt. A kutakodásba belefáradva kerestem fel Dórit, aki gyerekkori barát. A korán kötött barátságokról mondják, hogy van benne valamiféle ősbizalom. Ez újult ki a házvásárlás során, amit Dóri olyan tökéletesen zökkenőmentesen és profin abszolvált, hogy azzal az egész szakma becsületét mentette meg. Külön öröm volt számomra, hogy a jogi ügyeket szintén egy gyerekkori barátom intézte, így tökéletes biztonságban érezhettem magam az adás-vétel során. Hogy rokon lelkek vagyunk, mutatja az is, hogy míg ő az Édes Otthon Ingatlanirodát viszi, az én blogom neve Otthon édes néven fut. Jól egymásra találtunk, nem mellesleg hamarosan, ha nem is közvetlenül, de szomszédok leszünk. Szeretettel ajánlom Dórit, aki szakmájának nagymestere!”

Kitzinger Szonja
újságíró, blogger
(Otthonok és Megoldások Magazin, főszerkesztő – otthonedes.blog.hu, blogger)

Dórival ismerősökön keresztül kerültünk kapcsolatba, nem első és nem második ingatlanosként életünkben. Már az első kapcsolat-felvételkor éreztük, hogy korrekt, felkészült partnert találtunk, akire rábízhatjuk a lakásunk. Ebben a benyomásunkban később sem csalódtunk, mindvégig hozzáértően, lelkiismeretesen és nagy gonddal állt rendelkezésünkre és segített megtalálni azt a vevőt, akinek az otthonunkat odaadjuk. Minden nyűgünkre, problémánkra akadt megoldás, pedig nem voltunk egyszerű esetek, de mégis, rugalmasan sikerült mindig megtalálni a járható utat. Köszönjük.

Tátrai Zoltán

Dórinak sokat köszönhetünk hiszen a családi otthonunkat találtuk meg segítségével. Azon túl, hogy roppant kedves, empatikus, szakmailag igen felkészült és pontos. Azt is fontosnak tartotta hogy az ügyletet követően érdeklődjön visszacsatolást kapjon, hogy jó döntést hoztunk-e, meg vagyunk-e elégedve? Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Palotai Balázs és családja

Sokkal többet kaptam, mint egy ingatlanközvetítést a tökéletes bérlő megtalálására, és közben sokat tanultam is, technikát, gondolkodásmódot, beleérzőképességet, higyje el, nagyon nagon hálás vagyok ezért is.

Bozsér Irén

Néhány évre külföldre szólított minket a munka, ezért a házunk kiadása mellett döntöttünk. Az Édes otthon munkatársaiban igazi partnerekre találtunk, akik mindenkinek a legjobbat szerették volna. Nekünk és a leendő bérlőknek is. A profi fotók és a sok háttérmunka eredményeként egy hét múlva azon kaptuk magunkat, hogy már a szerződés aláírására készülünk egy csodálatos spanyol családdal. Hálásak vagyunk a találkozásért!

Fruzsina

OPTEN A-minősítés

OPTEN 2017-es A-minősítés

MIÉSZ-tanúsítvány 2022

MIÉSZ-tanúsítvány 2022